Ariat = comfort en kwaliteit

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Verwen uw voeten met extra steun en comfort. Verwen ze met Ariat.

De veeleisende paardensportliefhebber brengt vele uren door op zijn paard. Goede schoenen zijn hierbij van essentieel belang, Ariat biedt deze oplossing.

De Ariat-schoenen zijn gebaseerd op een ingenieuze techniek, hierdoor worden voet- en rugbelasting beter gereguleerd.

De schoenen zijn gemaakt van volnerf rundleder wat sterk, soepel en ademend is. De zolen zorgen voor een optimale schokdemping en een goede verdeling van het gewicht over de gehele voet. Ook is er gekozen voor zolen van rubber en carbon met een speciaal ingebouwd membraam die zorgt voor een optimale vochtregulatie. Rubber is vele malen sterker dan leder en heeft een langere levensduur.

De inlegzolen in de schoen vormen zich naar de voet. Door al deze eigenschappen is in de praktijk gebleken dat mensen die eenmaal een Ariat-schoen hebben gedragen deze steeds opnieuw blijven aanschaffen. Er zijn diverse schitterende modellen. Ariat-schoenen voorkomen pijnlijke en vermoeide voeten. Tijdens het paardrijden bieden de schoenen meer steun dan andere schoenen of jodphurs.

Advertenties