Getest: de oplossing tegen zomerschuren en dazen!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Heeft jouw paard last van zomerschuren? Of word je tijdens een leuke rit constant lastig gevallen door vliegen en dazen? Bij Ruitersport Watté kan je kiezen een uitgebreid assortiment producten die dit verhelpen.

We hebben alvast 2 producten laten uittesten en zij kregen een goede beoordeling van onze klanten: Warendorfer Deo Forte en Derfen Clear.

WARENDORFER DEO FORTE – TEGEN DAZEN EN VLIEGEN
Warendorfer Deo forte is in België geproduceerd en is een volledig natuurlijk product dat dazen en vliegen op afstand houdt!
Het werd getest door ons en ons cliënteel en kreeg een uitstekende beoordeling. Het is tot 40 uren werkzaam!

DERFEN CLEAR – TEGEN ZOMERSCHUREN
Derfen Clear een nieuwe variant op het gekende product Derfen van Animaderm met als voordeel dat dit product kleurloos is en een aangename geur heeft. Dit product is sinds dit jaar het meest verkochte product tegen zomerschuren en eczeem in onze zaak met 98 procent tevredenheid bij onze klanten. De fabrikant schrijft voor om dit product 1 tot 2 maal per week aan te brengen, dit hangt natuurlijk af van paard tot paard maar het werkt!

Advertenties