Freejump Liberty, geavanceerde laarsjes en chaps

We zijn bijzonder blij om jullie voortaan ook de Freejump Liberty-laarsjes en chaps te kunnen aanbieden. Deze combineren kwaliteit en inventiviteit!

De Liberty-laarsjes zijn zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor competitie. De laarsjes zijn erg snel te sluiten dankzij de rits met velcro vooraan. Het leder is dik en stevig en biedt weerstand tegen regen en modder. De zool is zowel genaaid als gelijmd om stevig vast te zitten en is geschikt voor elk terrein. Sporen kan je op 3 plaatsen aanbrengen. De speciale Liberty-chaps kan je erg makkelijk aanbrengen op de laarsjes.

Uiteraard is het belangrijk om de juiste maat chaps te kiezen, iets waar wij je graag bij helpen! De sluiting van de chaps zit achteraan. Daardoor kan je ze makkelijker sluiten en kan je je zadel ook niet beschadigen. Ze zijn gemaakt uit een soepel, stevig en dik leder en volgen de natuurlijke pasvorm van het been. Hierdoor heb je een maximaal contact en voel je het paard goed aan.

Een bijzonder stijlvol, geavanceerd kwaliteitsproduct!

Ook de stijgbeugels van Freejump kan je voortaan bij ons in de winkel vinden!

Advertenties