Sergio Grasso: stijl én techniek

Begin de jaren ’80 werd in Italië gestart met de productie van de Sergio Grasso-rijlaarzen. Het was de bedoeling van stichter Sergio Grasso om een laars te maken die de stijl en elegantie van Italiaans schoeisel wist te combineren met de techniek achter rijlaarzen

De volledige familie Grasso raakte betrokken bij het project. Monica Grasso staat in voor de commerciële aanpak, terwijl Emilia Grasso waakt over de kwaliteit van de laarzen. En Sergio Grasso zelf houdt alles nauwlettend in het oog. “De moeilijkheid zit hem niet in het maken van een rijlaars, de moeilijkheid zit hem in het maken van een Sergio Grasso-laars”, zegt hij zelf.

Dit indachtig zijn wij blij Sergio Grasso-laarzen toe te voegen aan ons assortiment en uiteraard staan we u graag bij bij de keuze van een gepaste laars.

Ons assortiment wordt trouwens bijzonder ruim met merken als Sergio Grasso, De Niro Boots, Rectiligne, Petrie, Ariat, Horka…

Advertenties