Eskadron Classic Sports gaat voor zachte winterkleuren

Het is eindelijk zover! De nieuwe Classic Sports collectie van Eskadron vrolijkt onze winkel op en je kan er ook helemaal niet naast kijken! Eskadron pakt in de herfst en winter uit met een frisse collectie met veel zachte kleuren. Die zachte kleuren komen terug in het volledige assortiment van halsters, getten, zadeldoeken, dekens enzovoort.

Uiteraard werd er gekozen voor de beste materialen, waardoor Eskadron niet alleen voor een uitzonderlijk mooie collectie zorgt, maar ook voor de beste Duitse topkwaliteit.

En naar goede traditie kan je niet alleen je paard in het nieuw steken, maar passen de collecties voor ruiters van Pikeur ook uitstekend bij deze nieuwe collectie van Eskadron. Eén goede raad: wees er snel bij want fans weten: op=op!

Advertenties